luni, 18 martie 2013

Produsele mele pentru sprâncene

  Salutare tuturor! Astăzi vreau să vă vorbesc despre sprâncenele mele, despre ce produse folosesc şi cum le îngrijesc ( în mare parte despre cum încerc să le las să crească ). O mare perioadă din adolescenţa mea sprâncenele mele au suferit cumplit... binenţeles că eu nu mi-am dat seama, eu credeam că " aşa se poartă domle'! ". Mult mai târziu, când au trecut anii, şi mă uitam la pozele de prin liceu, am observat greşeala... mă pensam prea mult! Şi prea mult înseamnă că le aveam foarte subţiri şi foarte arcuite... Ce pufarine aveam eu pe atunci in creier?!
  Mi-a luat mult timp să le las să crească la loc, şi să mă duc la un cosmeticiană să îmi dea forma dorită.. Nici în ziua de nu prea sunt mulţumită de ele. Le vreau mai groase, mai naturale. Pentru asta folosesc vestitul ulei de ricin !
Şi acum să vă arăt ce folosesc zilnic, să îmi finisez sprâncenuţele!


Înainte să spuneţi că sunt prea multe, am căutat mult până să gasesc ceea ce mi se potriveşte. Şi în plus, mi-am deschis nuanţa la păr, şi a trebuit să îmi schimb şi culoarea la sprâncene. :)

Acestea sunt pensulicile cu care lucrez zilnic, la sprâncenuţe!

Iar ultima achizitie,ambele de la Essence, le-am luat de ceva timp şi sunt printre preferatele mele!
Nu băgaţi de seamă în ce hal arată gelul de sprâncene... Dar îşi face treaba super bine! Îl aplic şi peste creion, nu numai peste fard.

Următorul produs, este un creion de la Impala. Nu prea m-a impresionat... Îl folosesc destul de rar... Se rupe vârful super repede în ascuţioare!


După cum se vede.. l-am adorat! Creion de sprâncene de la Kallos. Foarte moale şi cerat, nu mai era nevoie să îl setez cu nimic!Are un efect foarte natural, nu îţi dai seama că ai sprâncenele făcute! După ce îl termin, îmi mai cumpăr!


Acest creion este un no name, dar şi-a făcut treaba foarte bine pentru că este moale şi puţin cerat. Îl mai folosesc în combinaţie cu alte culori mai deschise.


Cele 2 creioane de la Avon sunt foarte bune. Mai ales cel retractabil! A fost preferatul meu timp de căţiva ani. Este moale, cerat, se poate crea o nuanţă deschisă sau mai închisă, este perfect!
Celălalt, cu periuţă, este foarte cerat, şi este nuanţa perfectă pentru mine! Însă.. se rupe întru-na! Jur că jumătate din creion s-a dus pentru că trebuia să îl ascut zilnic!



Iar ultimul produs, pe care îl iubesc, este marker-ul de la Kallos. În ultimile săptămâni numai pe el îl alegeam dimineaţa. Este precis şi nici nu se cunoaşte că ai sprâncelene făcute! Va intra în favoritele lunii martie! :D


Şiii cam atât pentru astăzi dragilor. Sper că nu sunt prea multe produse.. Oricum le folosesc pe toate, prin rotaţie. :) Dacă voi aveţi alte produse pe care le adoraţi, spuneţi-mi mai jos!


Să aveţi o săptămână însorită!!

3 comentarii:

  1. Imi face cu ochiul, acel marker de la Kallos. Momentan, folosesc kit-ul de sprancene de la oriflame. Sunt foarte multumita de el. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu aveam in plan sa imi cumpar kit-ul de la Oriflame, dar mai intai vreau sa termin unele produse.. :D Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc un kit de la elf care este super. Ofera sprancenelor un aspect natural.

    RăspundețiȘtergere