miercuri, 21 ianuarie 2015

Review Mini-Paleta ~ AVON


Sincer... Am luat-o pentru că nu am văzut nici un review la această palețică!! Și am tot căutat... și pe site-urile străine, și pe la clientele mele Avon... Nimeni nu o vroia! :))
Am văzut-o de nenumărate ori prin catalog și mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Am zis să mă risc să o cumpăr, chiar daca nu știam dacă este pigmentată. Și în plus eu am reușit să o iau la un preț mult mai mic decât cel din catalog.

Primul lucru care m-a izbit este marimea ei. Chiar mă bufnise râsul! Este chiar mică și drăgălașă!
E perfect de aruncat prin portfard și nu ocupă foarte mult loc.
Și nici nu riști să se spargă fardurile, pentru ca se inchide foarte bine și nu rămâne spațiu gol între compartimente.


La capitolul farduri.. Avem 4 farduri, destul de sidefate, mai puțin culorile inchise. Una dintre ele fiind mată(este preferata mea pentru pliul pleoapei!). Nu sunt prăfoase și mi se par destul de pigmentate. Auriul încă nu l-am încercat. Îl consider mai potrivit pentru seară. În rest fardurile sunt potrivite pentru un machiaj simplu de zi cu zi!

Palețica mai are și 4 rujuri, pe care recunosc că nu le-am purat pe buze încă. :D
Le-am încercat cu degețelul, dar pe buze nu știu cât de rezistente sunt. Au consistența unui luciu de buze mai degrabă, decăt un ruj. Cea mai drăguță culoare mi s-a părut a patra, cea închisă. Pe piele se vede un roz închis foarte frumos.

Iar acum blush-urile - preferatele mele! :)
Sunt destul de pigmentate și trebuie să ai grijă cât produs iei pe pensulă (dacă vrei să nu arăți ca un clovn). Sunt destul de mari, potrivite pentru o pensulă de blush măricică.
Culorile mi se par superbe! Un roz mat și o piersicuță sidefată! Yummy!
Mi se par mai potrivite pentru primăvară - vară. Dar eu le-am purtat chiar și pe vremea asta cu ceață.


Per total... Este o paletă super bună pentru cele care sunt mereu pe fugă, pentru portfard, pentru călătorii, pentru incepătoare în ale machiajului, etc.. Are tot ce iți trebuie pentru un machiaj rapid și simplu. Și chiar dacă pare mică, este foarte bine compartimentată, cu cantități generoase de produs.

Prețul variază între 35 lei - 40 lei. Și cred că în unele campanii Avon nu a fost disponibilă această paletă. Așa că ... grăbiți-vă dacă doriți să o achiziționați! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu