sâmbătă, 7 februarie 2015

HAUL - "Mici" cumparaturi ~ Farmec, Cien, DM, Auchan, Avon ~

Am spus "mici cumpărături"... Dar, având în vedere că am vrut să iau o pauză de la aruncat banii pe lucruri care nu îmi sunt necesare ... Ăstea nu prea sunt mici cumpărături!
Am fost în concediu săptămâna aceasta... și am exagerat un pic cu cosmeticele.. De unele chiar nu aveam nevoie! Dar heh.. am vrut să le testez pe pielea mea :D

    O să incep cu ce am primit astăzi prin colet. Am dat o mică comandă pe site-ul celor de la Farmec. Îmi doream să încerc niște produse pe care nu prea le găseam prin magazine mai mereu.. Și în plus au lansat o gamă nouă de produse (Gerovital Happiness) și am vrut și eu să încerc ceva de acolo.
O să revin cu mai multe păreri după ce o să le testez!
Gama nouă de la Gerovital cuprindea și creme CC în 3 nuanțe. Dar pentru că nu știam ce nuață mi s-ar potrivi, am zis să aștept și să le testez în magazine, când vor apărea.

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place la nebunie când primesc mostre! Mi-ar fi plăcut să fie mai mari, dar nah.. :))

   Joi am fost în Lidl, și pe surpiza mea am găsit multe oferte :)) Eu am o slăbiciune pentru săruri de baie, spume, perle de baie... tot ce ține de băi lungiii și parfumate! Și când am văzut borcănașele de la Cien.. nu am rezistat.. Mirosul este demențial! (după cum vedeți am luat două cu flori de cireșe!). Am găsit și niște plicuri cu un fel de gomaj pentru corp.. Nu le-am mai văzut până acum și abia aștept să văd cât de bune sunt. Și am mai luat și o cremă de mâini (să vedem dacă pe asta o s-o folosesc cu regularitate..)

Weekend-ul trecut , am ajuns prin Auchan și DM și binențes că nu m-am putut abține să îmi cumpăr câte ceva :)
De la Balea am tot vrut să încerc spuma de curățare pentru ten.. Sunt foarte încântată de ea!
Sincer nu știu ce a fost în mintea mea când mi-am luat apa micelară de la marca propie Auchan.. Am crezut că o se fie asemănătoare cu cea de la Garnier. O prostie totală! Nu o recomand nimănui..

Am profitat de o vreme însorită miercuri, ne-am plimbat foarte mult și am tot intrat prin magazine prin oraș. Nu am putut să rezist să nu îmi iau ceva colorat pentru primăvara ce urmează :)


Aaa și cum era să uit că săptămâna trecută am primit coletele de la Avon. Și m-am hotărât să vă arăt în postarea de azi ce mi-am luat de la Avon :)
Produse sunt: Lichid uscare rapidă ptr unghii,
Cremă ptr mâini,coate și călcâie cu unt de Shea African,
Bază ptr ochi,
Fard mono în nuanța SatinTaupes,
Mascara SuperShock,
Fond de ten matifiant,
Tratament spray ptr păr bifazic

   Aa.. si era sa uit de cele mai proaspete achizitii, din categoria "random" :)
Am gasit la un magazin de tip SH (mereu le frecventez ) doua pahare cu fluturasi albi... Asa mult mi-au placut!! Le ador(dupa cum vedeti, mi-am pus pensulele in ele)! Imi pare tare rau ca nu aveau mai multe...
Si ultimele chestii, sunt doua lumanari parfumate, cu un design superb pe ele! Abia astept sa refolosesc paharele! :D

Si cam atat s-au adunat in ultimele 2-3 saptamani la mine. :)
Daca aveti vreo intrebare despre un produs, sau vreti sa fac un review mai detaliat la ceva anume, va rog scrieti-mi mai jos! Si eu va raspund cu mare drag!

PUPICI PUFOSI!
Si un weekend luuuung!!

8 comentarii:

  1. Frumoase lumanarile ! De unde au fost cumparate ?

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaai, ce bine arata noutatile tale :). sa le folosesti cu placere.

    eu n-am vazut la mine acele peelinguri la plic, mi-as fi luat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca multe dintre fete nu au gasit acele plicuri... Tare rau imi pare, pentru ca sunt super. :(

      Ștergere
  3. sa le folosesti pe toate cu drag! am fost si eu la lidl, am luat perlele de baie, prevad inca o iesire dupa laptele de baie, dar n-am vazut acele pliculete. la ce pret sunt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau la 4 lei plicul :D Dar am vazut ca s-au vandut ca painea calda... Sa stii ca laptele de baie nu prea m-a dat pe spate! Mai mult imi place sarea de baie :D

      Ștergere
    2. multumesc pentru raspuns! am luat si laptele de baie, de acum astept vinerea sa-l incerc, ca atunci am momentul meu de relaxare :)

      Ștergere
  4. Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere