marți, 25 iunie 2013

Adunate din Iunie!! ~ NAILS

     Bună tuturor!! După o lungă pauză, în care am fost plecată mai mereu din oraş, plus sesiune, plus alte problemuţe... m-am întors! :D
     Şi cum puteam să mă revanşez faţă de bloguleţ.. decât prin câteva modele de unghiuţe.  Luna trecută am facut o mică pauză de la oje.. mi-am lăsat puţin unghiuţele să respire, să-şi revină. Am folosit tratamentul de la Farmec, plus alte uleiuri hidratante.
Şi după vreo 3 săptămăni de unghii naturale.. ei bine am recuperat in luna Iunie. :))   O să încep cu modelul pe care îl am astăzi pe unghiuţe şi după aceea vă las pozele cu celelalte modele.


Ador acestă nuaţă de mov lila! Şi rezistă mult pe unghii! Ojele sunt nr. 197 şi 182.

Am vrut să încerc putin forma migdală pentru unghii.. dar am impresia că nu mă prinde.. sau poate e doar în capul meu :)) Aici am folosit ca bază ojele de la Golden Rose 88 şi 04, iar deasupra am folosit oja mozaic de la Avon în nuanţa Blue Flash.


Ador nuanţa aceasta de ojă! Se potriveşte mai mult toamna... dar nah.  Oja este de la Classics Premium nr. 41, iar pe inelar am folosit puţin Time For Romance de la Essence.


Eiii bine... nu prea am fost mulţumită de cum mi-a ieşit modelul acesta, dar merge.  Oja este Classics Glamour nr 210.



 Iar ultimul model este printre preferatele mele! E aşa vesel şi perfect pentru vremea de afara! Am folosit 3 oje de la Golden Rose : nr. 219, nr 88 şi nr. 131.


Sper să vă placă modelele şi să mă iertaţi pentru absenţa măricică de pe blog...
Pupicei!!

2 comentarii:

  1. mi-a placut multa a treia , pare asa eleganta , dar chiar e de toamna .Pentru vara se potriveste mult nuanta de la modelul al 4-lea si desigur ultima .

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragute toate!
    ti-am dat follow :) poate imi dai si tu. pupici!

    ps:imi place blogul :)

    RăspundețiȘtergere