duminică, 30 iunie 2013

Favoritele lunii Iunie

Salutation!!  :D
     Azi este o zi superbă, din punct de vedere al vremii... nici frig, nici cald. De ce nu este aşa toată vara?! De ce trebuie să trecem prin temperaturi insuportabile? Suntem in Egipt cumva??
     Să revenim... Luna aceasta nu am folosit foarte multe produse de make-up. O dată cu căldura, tenul meu a revenit la tendinţa de a se îngrăşa  foarte repede... transpir foarte mult, şi chiar nu îmi place să îmi simt tenul foarte încărcat. O să vă arăt ce foloseam aproape în fiecare zi şi ce mi-a plăcut super mult luna aceasta!


 O să încep cu deodorantul preferat din ultimile 2 luni! Il ador!! Mirosul este perfect, nu îmi mai trebuie parfum! Iar protecţia este maximă! Şi mai este şi waterproof! Deodorantul perfect pentru vara!

Crema de zi pe care o folosesc de prin aprilie este perfectă! Intră rapid in piele, are numai ingredinete naturale şi are si protecţie solară. Iar în zilele cand trebuia să ies din casă foloseam BB cream-ul de la Avon.

Un mic truc pe care îl fac în fiecare seară: pun crema de ochi(de la Avon din gama Solutions) in frigider peste noapte şi dimineaţa este perfectă pentru revigorare şi cearcăne!

    Machiajul meu, după cum se vede, a fost foarte natural. Au fost zile când nu am purtat decât BB cream-ul şi creion de sprancene. :D  Iar cand vroiam să dau culoare machiajului, foloseam creionul turcoaz de la Essence. Este foarte pigmentat şi cremos!

Duo-ul meu preferat!!


            Şi binenţeles un luciu de buze rezistent şi perfect pentru vară!


Şi cam atât pentru favoritele lunii! Să sperăm că o să mă mai pot bucura de puţină răcoare şi mâine...
Până data viitoare, vă doresc o duminică răcoroasă!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu