sâmbătă, 15 septembrie 2012

Review produse Lady`s

    Bună tuturor!! După o lungă pauză m-am întors cu un review despre câteva produse Lady's. Am urmărit multe filmuleţe pe youtube despre aceste produse, şi am zis că trebuie să le încerc şi eu!

Este foarte uşor să te înscrii pe site, să iţi alegi produsele care le doreşti şi să finalizezi comanda. Şi am fost plăcut surprinsă de rapiditatea cu care a ajuns coletul! Au venit in 2 zile, şi nu a trebuit să mă duc la poştă(cum trebuia să mă duc pentru alte colete..). 
Nu mi-am comandat foarte multe produse, ci doar pe acelea care le-am vazut la alte fete de pe youtube. Şi sunt super mulţumită de ele! Mai ales de trusele de machiaj şi crema de faţă cu castravete!

   Şi chiar cu ea am sa incep- Crema de faţă hidratantă cu castravete şi vitamina E. Sunt deja la al doilea tub de cremă, şi pot spune că îşi face treaba! Este o cremă cu consistenţă uşoară, hidratează pielea fără să o încarce şi o tonifică în acelaşi timp. Ştiu că sună foarte ciudat să îţi cumperi o cremă de faţă la doar 4,25 lei, dar chiar este foarte bună!

Paleta metalică Dynamic Catherine Arley. Sunt nişte truse micuţe, foarte pigmentate şi puţin moi. Au 9 culori foarte vibrante, iar eu am nuanţele 01 şi 02. 
După cum se vede şi din swatch-uri culorile sunt foarte pigmentate! Sunt puţin cremoase şi trebuie să avem grijă cât luăm pe pensulă. Rezistenţa este bună, mai ales cu o de ochi. Ambalajul este singura problemă la aceste palete.. Mi se pare prea chicios şi pare a fi de jucărie. Îmi este şi frică să nu îl scăp pe jos pentru că se strică..
În rest sunt foarte mulţumită de aceste paletuţe!Următoarea paletă este cea de la Isabelle Dupont Sher Quintet Shadow. Are 5 nuanşe superbe, destul de pigmentate şi mătăsoase. Poţi face un machiaj de zi foarte lejer, şi în acelaşi timp il poti transforma într-unul de seară foarte uşor. Culorile se blend-uiesc foarte uşor. Singurul dezavantaj care l-am găsit este că se fărămiţează puţin, şi cade puţin fard sub ochi. Trebuie doar sa fii atentă cum îl aplici. Ambalajul este foarte drăguţ, iar gradul de acoperire a fardurilor este bună.
Următoarele produse despre care vreau să vorbesc sunt gelurile de duş Camil afine şi zmeură, şi Camil vanilie şi piersici. Au un miros delicios! Însă nu prea rezistă pe piele după duş, şi nu sunt destul de cremoase. Aş putea spune că seamană, la consistenţă, cu un săpun lichid.  O să le termin pe acestea, dar nu imi voi mai recumpăra aceste geluri de duş.
Crema pentru piele uscată si unghii casante din gama BIO m-a impresionat destul de mult! Este o cremă foarte lejeră, intră rapid in piele şi imi place super mult cum miroase! Şi persistă mirosul! Are extract de galbenele şi îmi lasă mâinile foarte hidratate şi elastice. Nu pot spune că am vazut o diferenţă mare la unghiile mele... Această cremă susţine că previne ruperea unghiilor şi le întăreşte. Încă nu am văzut acest lucru la mine.. poate are trebui să o folosesc mai mult timp pentru a vedea o diferenţă.

Padurile demachiante din bumbac de la Palomita le folosesc în fiecare seară, când mă demachiez. Nu le folosesc la demachierea ochilor pentru că îmi rămân "firicele" de vată pe gene. În schimb sunt foarte mulţumită cum îmi curăţă tenul! Cred că ar fi perfecte pentru fetele cu ten sensibil!

Restul produselor nu am apucat se le folosesc indeajuns de mult să-mi fac o părere. De aceea voi scrie o altă postare cu review-ul produselor. Mai ales despre crema hrănitoare de faţă cu lapte de capră, care conţine 5 substanţe nutritive esenţiale pentru ten.  Dar toate acestea într-o altă zi!

Până atunci, o zi magică şi un sfârşit de săptămână frumos!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu