joi, 25 aprilie 2013

Review Mascara Infinitize ~ AVON

Bună tuturor!! Ştiu că am lipsit puţin de pe blog.. s-au adunat mai multe şi abia mai aveam timp să respir. Dar o să încerc să îmi fac mai mult timp pentru bloguleţ. :D
Între timp am încercat un nou rimel, de la Avon, şi am vrut să fac şi un mic review. Eu am o mică pasiune pentru rimeluri, le ador, şi îmi place să încerc cât mai multe. Rimelul ar fi singurul obiect de makeup cu care aş putea trăi, până la adânci bătrâneţi! Aş renunţa şi la fond de ten, şi la creion de sprâncene pentru un rimel!
Acum... revenind la oile noastre...
    Noul rimel de la avon promite alungire, arcuire şi separare. Deci un produs şi 3 beneficii. Are o formulă cu microfibre modelatoare şi este rezistentă la apă. Până aici totul sună bine. De aceea am şi vrut să îl încerc, mai ales că este waterproof.

Ambalajul este super cute! Culoarea anului şi cu puţin slipici, combinaţia perfectă!
Când l-am deschis prima oară am fost puţin dezamăgită de periuţă, în sensul că este din silicon.. iar eu nu mă împac foarte bine cu aceste periuţe. Sunt prea dure pentru mine.


Efectul nu a fost unul wow... Nu mi-a alungit foarte mult genele şi nu mi-a separat foarte bine genele... În schimb a fost rezistent pe timpul zilei, şi nu mi-au cazut bucăţele mici şi negre sub ochi.
 Sunt un pic dezamăgită de el, dar îl voi folosi la vară, în zilele când am foarte multă treabă şi nu vreau să port nici un machiaj, doar rimel.

O să vă arăt acum poze cu rimelul aplicat in 3 straturi.




După cum se vede, abia la ultimul strat se vede un efect mai voluminos... Oricum, eu sunt genul de persoană care termină ceea ce işi cumpără, aşă că îl voi mai folosi. Dar nu o să-l mai recumpăr.

4 comentarii:

  1. Super util review-ul tau. Ai niste ochi superbi! Te invit la mine pe blog, pt un premiu dulce. http://misshappyandhernails.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte util review-ul! Chiar ma gandeam sa mi-o comand,dar nu o voi mai face.Oricum,ma asteptam sa fie asa.Te astept si pe blogul meu: http://aaannniiieee.blogspot.ro/
    Te-a, adaugat in blogroll.Pupici!

    RăspundețiȘtergere