duminică, 28 aprilie 2013

Esenţialele unei primăveri ROZ!!

Sau esenţialele unei veri?? Sunt 27 de grade afară şi nici nu este 1 mai! :))
   Aveam de gănd să fac postarea acesta acum ceva timp, dar niciodată nu prindeam vreme frumoasă... până când a venit căldura asta! A trebuit să trec direct la săndăluţe şi fustiţe... nu am am avut timp să port balerini sau blugi pastelaţi...:(
    Oricum.. în postarea de azi vreau să vă arăt preferatele mele pentru primăvară! Abia am aşteptat să scăpăm de frig şi de culori închise..
     Aşa  că o să încep cu ojele pe care deja am început să le ador pentru perioada acesta! ..(chiar dacă în curând va trebui să trec la nişte oje şi mai colorate pentru vară)

Următoarele produse au nişte culori pe care le ador! Abia am aşteptat să port culori pastelate! Şi binenţeles foarte colorate! 


Iar acum o să vă arăt nişte accesorii care ştiu că o să le iubesc în vara asta! 
Ştiu că nu mai este potrivit pentru eşarfe.. dar o iubesc! Am reuşit să o port căteva zile! :D 
Ceasul mi se pare adorabil şi l-aş purta la orice!
Iar colierul... ei bine, îl iubesc! A fost un cadou şi asta îl face şi mai special!


Şi nişte favorite random... Aceste agende/caiete pe care le folosesc zilnic la facultate sau la job. Mă fac să zâmbesc de fiecare dată când le deschid! :)


În fiecare dimineată folosesc combinaţia acesta! Şi îmi oferă un glow perfect! Când sunt pe fugă nici nu mai folosesc fond de ten.Crema este pe terminate... dar nu-i nimic, o să îmi iau alta!

Tot în ritualul meu de dimineaţă intră şi produsele acestea! Crema de la Balea este delicioasă!!Şi pe terminate...  Iar parfumelele sunt din categoria florale-fructate.

Şi ultimele preferate random... lumânări parfumate!! Miros delicios, afine şi cireşe... yum-yum...


Ei bine fetelor cochetelor (ca să o citez pe Adina) acestea au fost iubitele mele produse/esenţiale pentru primăvara şi vara acesta. Pentru că ştiu că nu o să mă satur de ele, decât la toamnă! :D
Sper că v-au plăcut, şi că v-au inspirat, sau măcar să vă aducă un zămbet pe buze! Eu mereu mă înconjor de lucruri girly... care îmi fac ziua mai frumoasă!

Până data viitoare, pupici!!

3 comentarii:

  1. Ce explozie de culoare! Nu stiu la care poza sa ma uit mai inainte, pt ca imi plac toate. Ojele sunt superbe, inelul si colierul super pretty, iar caietele...no comment. De drag le-as cara dupa mine :)) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta postarea si plina de culoare :)
    xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arată prima trusă cu farduri și carnețelele !

    RăspundețiȘtergere